Om os

Her finder du nogle informationer om hvem vi er | Læs her mere om superius24.dk

Hvorfor navnet superius24?

Om os | Her finder du nogle informationer om Hvem vi er | Læs her mere om superius24.dk 

Navnet superius24 står for de gode priser, som vi gerne vil give videre til vores kunder.
Som kunde hos os, ønsker vi at kunne tilbyde dig mærkevarer til utrolige priser.
Vi handler med mærkevarer, der virker beroligende på dine sanser og gør dig glad, når du befinder dig på badeværelset eller i køkkenet.

Producenter som vi har i vores Shop

Navne som hansgrohe, GROHE, JADO, KLUDI, damixa og KWC er nogle af de mærker, som vi forhandler og ved står for kvalitet og perfekt samt innovativt design.
Vi har håndvaske i førsteklasses porcelæn, som passer til et hvert badeværelse, og et stort udvalg af baderumsmøbler, som du kan læse om nedenfor.

  • Baderumsmøbler, som er meget funktionelle og pladssparende og specielt behandlet mod fugtighed, hvilket er en anderledes og nytænkende måde at producere dem på.

  • Baderumsmøbler, som også er utrolig funktionelle, mens deres form og design samt valget af materialer er sjældent og nyskabende.

Hos superius24 finder du baderumsmøbler, som gør dit bad unikt. Samtidig tilbyder vi så lave priser, som du kun tør drømme om.

Hvis der er varer, som du ikke finder i vores shop, så ring endelig til os eller send os en mail. Vi vil gøre alt, hvad vi kan for at skaffe disse varer hjem til dig.

Vi er udelukkende en netbutik, og derfor kan vi tilbyde fantastiske priser med helt normale garantibetingelser fra producenterne.
Vi håber at have givet dig et lille indtryk af, hvad superius24 kan og vil gøre for dig!

Med venlig Hilsen
superius24